Με χαμηλό προφίλ αλλα γεμάτη όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε η φετινή χρονιά στον Α.Ο. Αγρινίου. Πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι μιας και το τεχνικό δίδυμο Διαμαντάκου – Σταμάτη διαδέχθηκε το δίδυμο Μυριούνης-Καρατσώρης

alt

Στον λόγο του προς την ομάδα ο Πρόεδρος Περικλής Γερμανός καλωσόρισε τους νέους παίκτες στο σύλλογο και το νεο τεχνικό τιμ και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και υποσχόμενος οτι θα ειναι συνεχώς κοντά στην ομάδα και οτι θα συνεχίσουν την πορεία τους με τον …. δικό τους τρόπο.

alt alt

O Αντιπρόεδρος Ντίνος Τσιαμάκης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και παρουσίασε και τον νεο γενικό αρχηγό της ομάδας Σταμούλη Κωστακιώτη.

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο νεος κόουτς Χρήστος Μυριούνης ό οποίος αφού καλωσόρισε τους παίκτες αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας που για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι προπονήσεις πρωί και απόγευμα και θα περιλαμβάνουν στίβο, βάρη και γήπεδο. Τόνισε οτι το μυστικό για την επιτυχία ειναι να γίνουν μια οικογένεια ενώ απαίτησε άριστη συμπεριφορά εκτός και εντός γηπέδου απο όλους. Ευχαρίστησε την διοίκηση για την πρόταση που του έγινε ενώ εξήρε και το έργο του προκατόχου του Γιάννη Διαμαντάκου ελπίζωντας όπως είπε χαρακτηριστικά να το συνεχίσει.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας Τάκης Καρατσώρης αφού καλωσόρισε τους παίκτες τόνισε οτι το μότο του είναι δουλειά, δουλειά,δουλειά και αναφερόμενος στην Πόλη είπε οτι μπασκετικά ειναι μια υποβαθμισμένη περιοχή με κόσμο που νομίζει οτι ξέρει μπάσκετ αλλά δεν ξέρει και τόνισε την ανάγκη της σκληρής δουλειάς ώστε η ομάδα να γίνει πρότυπο και να τραβήξει τον κόσμο στο γήπεδο. 

Αυριο οι παίκτες θα περάσουν εργομετρικές εξετάσεις. Στα μεταγραφικά η ομάδα είναι κοντά σε ψηλό παίκτη με εμπειρία απο μεγαλύτερες κατηγορίες.

alt alt alt

πηγή: Basket247.gr