Τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά με τους οργανωμένους φιλάθλους της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης (αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα) είχαν οι παίκτες του Φίλιππου Βέροιας. Σύσσωμη η ανδρική ομάδα των “κόκκινων” επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Βέροιας προκειμένου να δείξει την αναγνώρισή της για την καταλυτική παρουσία των φιλάθλων στο εντός έδρας παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στη Μεταμόρφωση Βόλου.

Την ομάδα καλωσόρισε ο πρόεδρος του Σ.Φ Βέροιας, Μπάμπης Κρομλίδης, ο οποίος αφού πρόσφερε στους παίχτες το λάβαρο της “Βασίλισσας του Βορρά”, δήλωσε ότι οι “Queen’s Boyz” θα είναι στο πλευρό του Φιλίππου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσουν τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του Φιλίππου ο κόουτς Δημήτρης Γκίμας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και ειδικά αυτή των “Queen’s Boyz”. “Η ομάδα έχει στόχο την άνοδο και η παρουσία σας στο γήπεδο είναι καταλυτική”, είπε χαρακτηριστικά ενώ προσέφερε στο σύνδεσμο μια μπάλα του μπάσκετ υπογεγραμμένη από όλους τους παίχτες και τους προπονητές.