Η κρισιμότητα του αγώνα ΑΕΚ-Ψυχικού, αλλά και το γεγονός ότι αυτός διεξήχθη Σάββατο, αποτέλεσαν δέλεαρ για πολλούς ουδέτερους.

Στην “πασαρέλα” (με την καλή έννοια) της Ζωφριάς, “έκλεψε την παράσταση”, το ζεύγος Γιάννη Γιαννούλη-Μιρέλας Μανιάνι. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, σέντερ του Δούκα σήμερα, και η σύζυγός του, η Ολυμπιονίκης του Ακοντισμού, επέλεξαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μακριά από τις θέσεις πρώτης γραμμής όπου έτσι ή αλλιώς άστραφταν τα φλας. Μαζί τους και ο αρχισκόρερ του Δούκα, Σωτήρης Μπουρδάνος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η παρέα μεγάλωσε, καθώς το ματς παρακολούθησε μαζί τους ο Δήμος Ντικούδης. Από την κρίσιμη αναμέτρηση δεν μπορούσε να λείψει ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ και ορκισμένος “Ενωσίτης”, Φώτης Βασιλόπουλος. Παρόντες ήταν επίσης οι Αντώνης και Βαγγέλης Μάντζαρης και σχεδόν σύσσωμο το… Αιγάλεω, μεταξύ των οποίων οι Δημήτρης Καρβέλας, Χριστόδουλος Καράβολας και Μπάμπης Φωτητζόγλου. Ο τελευταίος και με την ιδιότητα του μέλους του τεχνικού επιτελείου των Ακαδημιών της ΑΕΚ, αφού το “αίμα νερό δεν γίνεται”.

Εντύπωση προξένησε η “κιτρινόμαυρη” ομοψυχία στο συγκεκριμένο ματς, καθώς παρόντες ήταν οι πρόεδροι της ΠΑΕ (Μπάμπης Δημητρέλος) και Ερασιτεχνικής (Κώστας Παπαδημητρίου), αλλά και τα περισσότερα μέλη των διοικήσεών τους…