Από νίκη σε νίκη πηγαίνει ο Χολαργός, ο οποίος μετά την τρομερή του επιτυχία, και τη νίκη με το Ηράκλειο με 93-91 στην παράταση, επικράτησε και του Ίκαρου Νέας Σμύρνης στο κλειστό της Αρτάκης, φτάνοντας σταδιακά στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του Κώστα Παπαμάρκου είναι ο Κώστας Μουμπάρακ, μίλησε στην Ειρήνη Κουμουτσέα, τονίζοντας ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι η καλή συνεργασία και το καλό κλίμα στη ομάδα:

«Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ξεκινήσαμε με 2 συνεχόμενες νίκες, γεγονός το οποίο δηλώνει οτι τον τελευταίο καιρό ο Χολαργός βρίσκεται σε ανοδική πορεία και σίγουρα θέλουμε να διευρύνουμε το σερί μας. Η ομάδα, αγώνα με αγώνα μάχεται με πάθος, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Κυρίαρχος παράγοντας των συνεχόμενων νικών πιστεύω πως είναι η συνολική προσπάθεια και συγκεκριμένα, η καλή συνεργασία, το ζεστό φιλικό κλίμα μεταξύ μας, ο επαγγελματισμός όλων και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες έχουμε βάλει σε δεύτερη μοίρα το εγώ μας. Από εδώ και πέρα σε κάθε αγώνα στόχος μας ειναι η νίκη και επιφυλασσόμεθα δοθείσας ευκαιρίας να κάνουμε την έκπληξη».