Ο Α.Ο. Αγρινίου ολοκλήρωσε εξαιρετική τη σεζόν και είναι στους βασικούς επιλαχόντες για άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, με τον Μπάμπη Μουρατίδη να αποτελεί την πρώτη προσθήκη.

Ο Χρήστος Μυριούνης τον διεκδίκησε έντονα και ο χαρισματικός γκαρντ πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αιτωλοακαρνανία, θωρακίζοντας την περιφερειακή γραμμή της νέας του ομάδας.

Ο έμπειρος άσσος ήταν πέρυσι αρχισκόρερ στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής και με δηλώσεις του στο Basketblog.gr δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη νέα αρχή στην καριέρα του, με ένα φιλόδοξο σωματείο, όπως οι Αγρινιώτες.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της οικογένειας του Α.Ο. Αγρινίου. Εύχομαι να έχουμε υγεία τη νέα χρονιά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πιάσει η ομάδα τους στόχους της! Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Για την απόφαση που πήρα μου αρέσει ο τρόπος που με προσέγγισαν και η εκτίμηση στο πρόσωπό μου! Είναι μια ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό και αυτό για μένα ήταν καθαριστικό κριτήριο για την απόφασή μου.

Επίσης για τον κόσμο του Α.Ο. Αγρινίου θα τον χρειαστούμε δίπλα σε όλη διάρκεια της χρόνιας καθώς θα είναι κινητήρια δύναμή μας και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για το θερμό καλωσόρισμα μέσω μηνυμάτων στο προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook”.