Το γράψαμε; Ισχύει!…
Η υπέρβαση στο μεταγραφικό παζάρι έγινε για την Ένωση Ιλίου, η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αλέξη Μπάρδα. Μία μεταγραφή για την οποία σας είχε ενημερώσει το basketblog.gr από προχθές τονίζοντας πως απομένουν “Τα τυπικά για Μπάρδα“.

Ο πολύπειρος φόργουορντ έβαλε, εν τέλει, την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι “μπλε”, οι οποίοι ισχυροποιούνται σημαντικά στη θέση “3”. Ο Αλέξης Μπάρδας είναι, άλλωστε, εκ των κορυφαίων σκόρερ της κατηγορίας με τις εμφανίσεις του την περσινή σεζόν να καταδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Μπάρδα.

Ο 33 χρόνος ύψους 1,95 αθλητής που έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Έσπερο, Παγκράτι, ΟΦΗ, ICBS, Πανελευσινιακό, Δάφνη και Μαρούσι συνοδεύεται εκτός από τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και από υψηλές αθλητικές  επιδόσεις σε όποιο πρωτάθλημα συμμετείχε (10ος σκόρερ στις εθνικές κατηγορίες, 5ος την περσινή σεζόν με το Μαρούσι στον όμιλο του βορρά της Β’ Εθνικής).

Η απόκτηση του συγκεκριμένου αθλητή αποτελεί μία ακόμα κίνηση της διοίκησης του συλλόγου, με στόχο την εδραίωση στη Β’ Εθνική.

Θεωρούμε ότι ο καλαθοσφαιριστής προσθέτει ιδιαίτερο κύρος στο ήδη υπάρχον υψηλού επιπέδου αθλητικό δυναμικό της ομάδας, τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Έπεται και συνέχεια…

Ένωση Ιλίου