Μπορεί η Δευτέρα του Πάσχα να θεωρείται αργία, όμως στην Ευρώπη Πευκοχωρίου δεν θέλουν να χάσουν χρόνο ενόψει των υποχρεώσεων τους και σήμερα (09/04) οι παίκτες της ομάδας μπήκαν στο παρκέ και ξεκίνησαν προπονήσεις.

Ο Ευρυπίδης Μελετιάδης είδε όλους τους παίκτες του διαθέσιμους ενόψει των κρίσιμων αγώνων που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος, με πρωταρχικό στόχο όλων την κατάκτηση των περισσότερων νικών προκείμενου να έρθει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, με απώτερο στόχο μία θέση που θα οδηγήσει στην Α2.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:

Ξανά στις προπονήσεις από σήμερα Δευτέρα 9/5 επέστρεψαν παίκτες και προπονητές μετά το ρεπό του Πάσχα. Για την ομάδα μας απομένουν 6 παιχνίδια μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος με στόχο το απόλυτο που θα μας εξασφαλίσει σίγουρα την 3η θέση ( μια θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τυχόν κενές θέσεις που θα προκύψουν από την επερχόμενη Α2 ) και από εκεί και πέρα περιμένουμε και τα αποτελέσματα των δυο πρωτοπόρων ομάδων της βαθμολογίας, της Καβάλας και του Τρικούπη, τα οποία και θα καθορίσουν τυχόν καλύτερη θέση στη βαθμολογία και απευθείας άνοδο στην Α2. Όλοι οι παίκτες στην διάθεση του coach Μελετιαδη, πλην του Καραμπέκη που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ένταξης και θα είναι έτοιμος από την επόμενη αγωνιστική και του Σικαλίδη ο οποίος ακολουθεί ειδική αγωγή αλλά αυτός από την Τετάρτη θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και θα είναι έτοιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ομάδα των Μαχητών Δόξας Πειραματικού.