Σε διπλή ενίσχυση προχώρησε η ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ο λόγος για τις προσθήκες των αθλητών Γιώργου Μπακέα και Κωνσταντίνου Παστήρα.

Ο Μπακέας είναι 23 ετών, έχει ύψος 2,01 και καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο ταλαντούχος φόργουορντ διαθέτει ήδη αρκετή εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες της χώρας, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στο Μαρούσι και τη Β’ Εθνική κατηγορία, με το οποίο πανηγύρισε και την άνοδο για τα “σαλόνια” της Α2 Ανδρών. Ο Μπακέας ενώ είχε συμφωνήσει στην αρχή με την ομάδα του Ψυχικού εν τέλει κατέληξε στον Ερμή Σχηματαρίου και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για λογαριασμό της ομάδας του coach Νίκου Οικονόμου.

Ο Παστήρας είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,94 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε να πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ με τη φανέλα του Αλέξανδρου Αρτάκη και στη συνέχει βρέθηκε στην ΑΓΕ Χαλκίδας και στον Αστέρα Αλιβερίου για να μετακινηθεί στον Παπάγου, όπου απέκτησε πολλές “εικόνες” και παραστάσεις, τις οποίες είναι έτοιμος να αξιοποιήσει με τη φανέλα του Ερμή στη Β΄Εθνική κατηγορία.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

«Η ομάδα μας καλωσορίζει δυο ταλαντούχα παιδιά που θα στελεχώσουν το ρόστερ μας .
Γιωργος Μπακεας και Κωνσταντίνος Παστηρας θα είναι μαζί μας στην πρώτη μας χρονια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β εθνικής..
Καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Ερμη Σχηματαριου.
Ο Κωνσταντινος εχει αγωνιστεί στον Παπάγου (Β’ Εθνική) ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Αλέξανδρο Αρτάκης έχει αγωνιστεί ακόμα στην ΑΓΕ Χαλκίδας και Αστέρα Αλιβερίου .
Ο Μπακέας, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του ,23 ετών, έχει αποκτήσει ήδη αρκετές εμπειρίες και είναι έτοιμος να διαπρέψει με την ομάδα μας , καθώς ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και το παιχνίδι της ομάδας.
Έχει ύψος 2,01, καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ και η παρουσία του με το Μαρούσι στη Β’ Εθνική ήταν καταλυτική αυτά τα χρόνια. Πλέον γίνεται κάτοικος σχηματαριου αφού οι στόχοι μας ταυτίστηκαν στο απόλυτο!!!».

Δείτε τη δημοσίευση του σωματείου:

Η ομάδα μας καλωσορίζει δυο ταλαντούχα παιδιά που θα στελεχώσουν το ρόστερ μας . Γιωργος Μπακεας και Κωνσταντίνος…

Δημοσιεύτηκε από Ερμής Σχηματαριου στις Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020