Οι Τιτάνες Παλαμά έφτασαν πολύ κοντά στην πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όμως στα τελευταία κρίσιμα λεπτά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα και ηττήθηκαν με 81-79 από τη Γέφυρα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της ομάδας, Βάιος Μπακαβέλος, με προσωπική του ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook κατήγγειλε τη διαιτησία του αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με διψήφια διαφορά, όμως αυτό άλλαξε λόγω των διαιτητικών αποφάσεων.

Αναλυτικά:

Όσο παιζόταν μπάσκετ οι ΤΙΤΑΝΕΣ ήταν μπροστά και μάλιστα με διψήψια διαφορά… όταν πήραν την κατάσταση στα χέρια τους άλλοι… μάθαμε πως παίζεται το σύγχρονο μπάσκετ… Σβήσιμο ταμπλό χωρίς διακοπή ρεύματος στο γήπεδο με μεγάλη διακοπή αγώνα έτσι ξαφνικά και επαναφορά το χρονόμετρο στο 3’45 ενώ ήταν 3’11…..3”για τη λήξη του χρόνου επίθεσης και ενώ οι ομάδες είναι στους πάγκους γίνεται δια μαγείας 2”…Και το καλό για το τέλος… Ενώ υπέβαλε ένσταση ο 18χρονος αρχηγός της ομάδας μας ο πρώτος διαιτητής Παπαδόπουλος Θ. για να τον φοβήσει ώστε να μην υπογράψει του είπε ότι αν δεν έχεις στοιχεία θα γίνει μήνυση εις βάρος σου…. Πες μας που το γράφει αυτό ή αν δεν υπάρχει πουθενά πήγαινε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ σπίτι σου…. Από τη διακοπή και μετά με το σκορ 58-59 υπέρ μας δε μας αφήσαν να κάνουμε μια επίθεση… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ…