Μετά από τις σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες μέρες/εβδομάδες, ο ΑΟΝΣ «Ο Μίλων» είναι έτοιμος να υλοποιήσει ακόμα ένα… μπαμ, αποκτώντας τον Γιάννη Δημάκο από την Α2 Ανδρών!

Ο έμπειρος σκόρερ (32 ετών) κουβαλάει προφανώς τόνους παραστάσεων στις πλάτες του τόσο από το επίπεδο των εθνικών κατηγοριών όσο και από εκείνο της Basket League, όπου και αγωνίστηκε παλαιότερα με τα χρώματα του Κολοσσού Ρόδου.

Πέρυσι, εμφανίστηκε στα Σεπόλια με τον τοπικό ΑΟ Τρίτωνα και πρόλαβε να μετρήσει 12.5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ στη δεύτερη τη τάξει εθνική λίγκα, φτάνοντας μάλιστα μέχρι και τους τελικούς ανόδου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟΝΣ Μίλων ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Δημάκος θα αγωνίζεται με τη φανέλα του συλλόγου την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με πλούσιες παραστάσεις από τη Basket League και την Α2 και με σημαντικές συλλογικές και προσωπικές διακρίσεις όπως μεταξύ άλλων, ο τίτλος του πρώτου σκόρερ της Α2, ο Γιάννης Δημάκος (γενν.1990, 1.94) αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας μας.

Ο πολύπειρος shooting guard πέρυσι αγωνίσθηκε στον Τρίτωνα ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε: Ελευθερούπολη Καβάλας, Προμηθέα Πάτρας, Ιωνικό Νίκαιας, Κολοσσό Ρόδου, Φάρο Κερατσινίου, Ψυχικό, Πανελευσινιακό, Πακγράτι και Αιγάλεω.

Γιάννη καλωσόρισες στην οικογένεια του Μίλωνα.

Ο Γιάννης Δημάκος δήλωσε σχετικά: “Είναι μεγάλη η χαρά μου που ήρθα στον Μίλωνα, μια ομάδα που δουλεύει με σοβαρότητα, πλάνο και όραμα ενώ οι συνθήκες είναι ιδανικές εντός και εκτός παρκέ. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά σαν ομάδα για να οδηγήσουμε τον ιστορικό Μίλωνα εκεί που αξίζει και να πετύχουμε τους στόχους μας”.