Aυτή τη φορά η ΕΟΚ, ο εκπρόσωπός της δηλαδή, έκανε ό,τι μπορούσε (σ.σ. αυτή είναι η αλήθεια, αν και δεν απαλλάσσεται των ευθυνών της για όσα συνέβησαν μέχρι και χθες), αλλά η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ήταν ανένδοτη!

Χωρίς οργανωμένους οπαδούς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ Ηρακλή-ΑΕΚ την Μεγάλη Δευτέρα (ώρα 16:30, ΕΤ1 ή ΕΤ3), στα Τρίκαλα, αλλά και χωρίς… ντόπιους, έπειτα από την σύσκεψη που έγινε σήμερα στην θεσσαλική πόλη παρουσία των εμπλεκομένων. Τον Ηρακλή εκπροσώπησε πολυμελής αντιπροσωπεία, προεξάρχοντος του Χρηστίδη, και την ΑΕΚ ο (Γιώργος) Χήνας

Μετά τον Tελικό Κυπέλλου Ελλάδος σχεδόν… πριβέ, η ιστορία θα καταγράψει και ένα μπαράζ πριβέ, αφού μόνο 90 άτομα (από 30 προσκλήσεις για ΕΟΚ και κάθε ομάδα) θα παρακολουθήσουν το ματς, ενώ υπήρξαν εν έτει 2013 φωνές (…όχι μόνο από την Αστυνομία), που απαίτησαν περιορισμένο αριθμό παρόντων και για τους δημοσιογράφους! Για ένα ματς, που έπρεπε να είναι γιορτή, ήτοι να το παρακολουθήσει έστω η τοπική κοινωνία, εξ ου και η διεξαγωγή του αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο και ουδέτερη πόλη, οι υπεύθυνοι κατάφεραν να το κάνουν μπάχαλο.

Το παράδοξο; Αυτός ο αγώνας των 90 ατόμων, που γίνεται μάχη για να γίνει των …120, θα καλυφθεί ζωντανά (και ορθά) από την Κρατική Τηλεόραση και το άθλιο θέαμα με τις άδειες εξέδρες θα περάσει ως εικόνα σε όλα τα ελληνικά σπίτια! Κι άλλο παράδοξο… Οι δημοσιογράφοι, μερικοί εκ των οποίων έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι για Τρίκαλα, θα μπουν με διαπιστεύσεις (που θα εγκρίνει η ΕΟΚ) στο γήπεδο, ήτοι “ακυρώνονται” οι ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ (σ.σ. σιγά την είδηση θα μας πείτε), θαρρείς και πρόκειται κατά τ΄ άλλα για τον Τελικό της Ευρωλίγκας και ο νομός Τρικάλων θα ασφυκτιά από την παρουσία εκατοντάδων συναδέλφων από όλο τον κόσμο!

Η μη μετακίνηση οργανωμένων ήταν έτσι ή αλλιώς κάτι προαποφασισμένο, αλλά σχετικό έγγραφο απέστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.