Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα του πρωταθλήματος δεν άργησε να καταλήξει στα χέρια των ανθρώπων του Κρόνου Αγίου Δημητρίου αφού το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν ήταν αρκετό για να φέρει τη… χαρά στην ομάδα των νοτίων προαστίων. Οι “κόκκινοι” μπορεί να προβιβάστηκαν στο… παρά πέντε στην κατηγορία, αλλά χθες έδειξαν πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν τον σάκο του μποξ της Β’ Εθνικής.

Με κύριο χαρακτηριστικό την πιεστική άμυνα, η ομάδα του Αλέξανδρου Παρασκευόπουλου πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Χαλκίδα και, πλέον, έχει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση που χρειαζόταν εν όψει της συνέχειας. Ο προπονητής των νεοφώτιστων αναφέρθηκε μέσω του basketblog.gr στην επικράτηση της ομάδας του δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη.

“Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για τη νίκη και την διάθεση που έδειξαν σήμερα (σ.σ. χθες). Παίξαμε πολύ καλή και πιεστική άμυνα μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να σκοράρει εύκολους πόντους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Σήμερα (σ.σ.: χθες) θα χαρούμε τη νίκη μας και από αύριο θα στρέψουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής αφού μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς Παρασκευόπουλος.