Ο προπονητής του ΑγρινίουΧρήστος Μυριούνης, μετά τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως αναλαμβάνει όλη την ευθύνη και ότι δεν θα αφήσει σε κανέναν να στοχοποιήσει τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα έγραψε: 

Σίγουρα το ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα δεν είναι όπως το περιμέναμε και ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ πλήρως την ευθύνη για την εικόνα μας και τις δύο ήττες που έχουμε κάνει.Αυτοι που γνωρίζουν το έργο μου στην ομάδα αυτά τα δύο+ χρόνια που είμαι στον πάγκο του ΑΟ ξέρουν ότι το εννοώ αυτό που λέω. Εχω περάσει και χειρότερες καταστάσεις στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα και ξέρω τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Δεν θα αφήσω όμως ΚΑΝΈΝΑΝ να ακουμπήσει τα παιδιά μου γιατί είναι όλοι τους δικές μου ΕΠΙΛΟΓΕΣ και θα τους στηρίξω μέχρι τέλους…. Μέχρι να φύγω από το Αγρίνιο…Ριξτε τα όλα σε εμένα (ξέρετε εσείς) Αντέχω ομως και δεν μασάω…Αλλα οι τελευταίοι που φταίνε είναι τα ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ….. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΦΤΑΙΕΙ…ΕΓΩ δηλαδή!
Οπότε βαράτε εμένα.Αλλά περιμένετε λίγο ακόμα μη βιάζεστε γιατί θα τη βρούμε την άκρη με τα παιδιά εμείς όπως κάναμε και τις προηγούμενες σεζόν και πετύχαμε…Αυτά Συνεχίζουμε….Ψηλά το κεφάλι…. Υπομονή… Είμαστε καλή ομάδα!!!