Με νέο σήμερα θα μπει στη νέα σεζόν στη Β΄ Εθνική ο ΚΑΟΚ. Η ομάδα της Κορίνθου αποκάλυψε το νέο σήμα του συλλόγου, εξήγησε το σκεπτικό της αλλαγής αλλά και τον συμβολισμό του νέου Logo, ενώ έκανε μια ένα flash back και ξαναθυμήθηκε τις δυο μεταγραφές που έχει κάνει ήδη η ομάδα!

 Η ανακοίνωση του ΚΑΟΚ:

“Νέα χρονιά, νέο logo, νέο «αίμα» για τον ΚΑΟΚ!

Στον ΚΑΟ Κορίνθου σκεφτήκαμε πως έφτασε η στιγμή ενός βήματος μπροστά με την δημιουργία του νέου μας logo! Μια απόφαση που έγινε σαφώς πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα από την στιγμή που ο εμπνευστής και δημιουργός του νέου μας σήματος είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους καλλιτέχνες. Ο Νίκος Καρόκης,( www.nikoskarokisart.com)  φίλος της ομάδας μας και δημιουργός πολλών έργων όπως το σήμα για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού ή το logo για το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, συνέθεσε στο νέο μας logo τόσο τον Πήγασο, το μυθικό άλογο και έμβλημα της πόλης μας όσο και τον Ισθμό της Κορίνθου, παγκόσμιο σήμα κατατεθέν! «Οι φιλίες που δημιουργούνται μέσα από τον αθλητισμό και δει το μπάσκετ μπορούν να φέρουν τέτοια αποτελέσματα…Τιμή μου που μου εμπιστευτήκατε το σήμα της ομάδας σας» θα πει ο σπουδαίος δημιουργός!

Το αποτέλεσμα που σήμερα σας παρουσιάζουμε είναι άκρως εντυπωσιακό! Εφ εξής θα συνοδεύει την ομάδα μας στο «ταξίδι» που κάνει για 2η χρονιά στα γήπεδα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, δίνοντας της «φτερά» ανανέωσης, δημιουργίας και καταξίωσης!

Και σ αυτό το ταξίδι, σας θέλουμε όλους!

Το…νέο «αίμα»

Η πρώτη μεταγραφή της σεζόν είναι ο Νάσος Περρωτής. Ο 34χρονος σέντερ είναι γεννημένος στις 17/2/1984, έχει ύψος 2.03μ και αγωνίζεται στη θέση 5.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στη γενέτειρα του τη Καλαμάτα ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις εξής ομάδες:

2004-08 Γ.Σ.Σιάτιστας

2008-09 Λασσάνης Κοζάνης

2009-12 Αίολος Τρικάλων

2012-13 Πολυκράτης Σάμου

2013-14 Φοίνικας Λάρισας

2015-17 Ερμής Αγιάς

2017-18 Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου

Στις δυο τελευταίες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην άνοδο τους από την Β’ στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο Βασίλης Νιφόρας είναι η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μας. Ο 27χρονος power forward είναι γεννημένος στις 2/8/1991, έχει ύψος 2.02μ και αγωνίζεται στη θέση 4.

Ξεκίνησε την πορεία του στις εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα του Έσπερου ΑΟΠΑ, όπου αγωνίστηκε μέχρι και το 2013. Εν συνεχεία πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Πάτρας, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε για τέσσερις χρονιές παίζοντας και στην Basket League. Παράλληλα ήταν παρών και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος το 2015 στο ΟΑΚΑ, στην ήττα του Απόλλωνα από τον Παναθηναϊκό με 68-53, έχοντας σημειώσει μάλιστα και 7 πόντους. Πέρυσι έπαιξε στον Γλαύκο, με τη φανέλα του οποίου ήταν βασικός πρωταγωνιστής στην άνοδο της ομάδας από την Γ’ στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Νάσο και Βασίλη καλωσήρθατε στην Κόρινθο και στην οικογένεια του ΚΑΟΚ…”.