Την πορεία του στην τρίτη του σεζόν στην Β’ Εθνική ξεκίνησε το Άργος Ορεστικό, το οποίο θεωρείται ομάδα πρότυπο, καθώς με μοναδική αγάπη της διοίκησης του, και του προέδρου Νίκου Κωνσταντινίδη για την ομάδα, την έφεραν πέρυσι στην 3η θέση του Βορείου ομίλου, και μια θέση μακριά από το όνειρο της Α2.

Έτσι, το φετινό καλοκαίρι η ομάδα του νομού Καστοριάς «χώρισε» φιλικά με τον προπονητή Γιάννη Δημητριάδη, ενώ την θέση του πήρε ο Γιώργος Καραταγλίδης, με βοηθό τον Σάκη Παπανδρέου και γυμναστή τον Νίκο Παγούνη. Επίσης στην ομάδα έμεινε ο βασικός κορμός, με τον 34χρονο Βασίλη Κόττα, και σημαία της ομάδας να συνεχίζει την προσφορά του στον σύλλογο. Εκτός από τον Κόττα, θα συνεχίσουν ο 28χρονος γκαρντ Νέστορας Τράντας, ο 32χρονος γκαρντ, Γιώργος Μιχαηλίδης, ο 33χρονος φόργουορντ Ιωακείμ Μαυρίδης και ο 32χρονος φόργουορντ Ανδρέας Χατζόπουλος.

Επίσης αποκτήθηκε ο 23χρονος γκαρντ Παύλος Σαββίδης, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στον Αίαντα Ευόσμου, ενώ αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί και μια μεταγραφή έκπληξη…

photo: fouit.gr