Νέα ατυχία στον Εθνικό! Λίγες μόλις ημέρες μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Μπασδέκη, η αρμάδα του Πειραιά ήρθε αντιμέτωπη με ακόμα ένα πολύ άσχημο περιστατικό, αντικρίζοντας τον Στέλιο Καραφαντή να χτυπάει άσχημα το πόδι του στην πρόσφατη αναμέτρησή της με την ΑΕ Πεντέλης -με τις μαγνητικές εξετάσεις που ακολούθησαν τις επόμενες στιγμές να κάνουν λόγο για κάταγμα βάσης 5ου μεταταρσίου…

Δυστυχώς, ο άσος της ομάδας της Β’ Εθνικής, η οποία μετράει 3 σερί νίκες τελευταία, δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» σε κάποιον από τους εναπομείναντες αγώνες μέχρι και την εκπνοή της τρέχουσας χρονιάς και αναμένεται να χάσει την εναπομείνασα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ατυχία χτύπησε γι ακόμη μία φορά την «πόρτα» του Εθνικού. Ο Στέλιος Καραφαντής τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της ομάδας μας με την Πεντέλη και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής σε μία προσπάθεια του να σκοράρει, τραυματίστηκε στο πόδι του. Ο Στέλιος υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι υπέστη κάταγμα βάσης 5ου μεταταρσίου.

Ο Στέλιος έχει αποδείξει ότι είναι «μαχητής» και ένας από εμάς και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός τη νέα σεζόν και θα πρωταγωνιστήσει με τη φανέλα του Εθνικού μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, έναν εκ των κορυφαίων, Χειρουργό Ορθοπαιδικό – Ειδικό Αθλητίατρο, Γιώργο Καραχάλιο, και το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου για την εξαιρετικές ιατρικές τους υπηρεσίες στην ομάδα μας».