Η συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου θα συνοδευτεί με τη συμμετοχή του Ναύαρχου Βότση στην υψηλότερη εθνική κατηγορία στην οποία έχει βρεθεί ποτέ: τη Β’ Εθνική. Κι αυτό διότι όπως ανακοίνωσε η ομάδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης, αποδέχτηκε την πρόταση να παίξει στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ο Ναύαρχος Βότσης θα γίνει η 11η ομάδα στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, καθώς θα καλύψει τη θέση που δημιουργήθηκε από την απορρόφηση του Αίολου-Γόμφων από τους Ίκαρους Τρικάλων μέσα στο καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής ο Βότσης δεν έχει κινηθεί καθόλου στο μεταγραφικό παζάρι, από τη στιγμή που τόσο καιρό δεν γνώριζε σε ποια κατηγορία θα κατέβει. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι δεν είχε την πρόθεση να παίξει στη Β’ Εθνική, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για τον Ιωνικό Ιωνίας. Εν τέλει όμως έγινε η ανατροπή των δεδομένων…

Η σχετική ανακοίνωση:

«Με την συμπλήρωση των 90 χρόνων ζωής του Συλλόγου μας, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώσουμε ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο το τμήμα ανδρών της ομάδας μας θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας, την υψηλότερη μέχρι στιγμής της ιστορίας μας!!!

# Μείνετε συντονισμένοι # Τα καλύτερα έρχονται».