Στην εφημερίδα “ΦΩΣ των σπορ” μίλησε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Ο προπονητής του Ψυχικού αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση που βρίσκεται εν όψει, με τη συμμετοχή των “κυανοκίτρινων” στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, τόνισε πως υπάρχει η τεχνογνωσία για να καταφέρει το Ψυχικό να φανεί αντάξιο των απαιτήσεων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο για την οικονομική (και όχι μόνο) συνεισφορά του στο οικοδόμημα που λέγεται “Ψυχικό“.

“Ο σύλλογος βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και μετά τον χαμό του προέδρου μας (σ.σ. ο Δημήτρης Χουλιαράκης, ιδρυτής και πρόεδρος της ομάδας “έφυγε” πριν λίγες ημέρες από τη ζωή), έχει περάσει σε νέο στάδιο, με καινούργιο Δ.Σ. που δείχνει ότι έχει την πρόθεση να βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή το Ψυχικό έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και ασφαλώς η παρουσία του στην Α2 προσδίδει αίγλη στην πόλη. Ήταν κάτι που δεν φανταζόμασταν πριν από 10 χρόνια όταν ήμασταν στο Γ’  τοπικό”, δήλωσε αρχικά ο επί μια δεκαετία προπονητής του Ψυχικού και συνέχισε: 

“Θεωρώ ότι υπάρχει η τεχνογνωσία και το κατάλληλο περιβάλλον για να ανταποκριθεί η ομάδα στην Α2 κατηγορία. Είμαστε υγιής, νοικοκυρεμένη και φερέγγυα ομάδα που πληρώνει στην ώρα της και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσωπική μου αντίληψη και δεν θέλω σε καμία περίπτωση αυτό να θεωρηθεί αλαζονικό είναι ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις σε κατηγορία, το μπάσκετ είναι πιο… εύκολο. Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα, γιατί στη Β’ Εθνική και την Α2 παίζεται πιο… ξεκάθαρο μπάσκετ. Ανέκαθεν θεωρούσα ότι η δυσκολότερη κατηγορία είναι η Γ’  Εθνική. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες για να στηριχθεί η νέα αυτή προσπάθεια. Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις ο αθλητισμός δεν έχει ταβάνι ούτε όρια…”. 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα εν όψει της νέας σεζόν, ο Γιώργος Ρεμεντέλας υποστήριξε: “Σίγουρα η χημεία και η ομοιογένεια παίζει τεράστιο ρόλο σε μια ομάδα και αυτό φάνηκε και τη φετινή σεζόν, όπου όλοι είχαν βρει τον ρόλο τους στην ομάδα η οποία λειτουργούσε σαν μια… καλοκουρδισμένη μηχανή. Πιστεύω ότι ο βασικός κορμός της ομάδας πρέπει να διατηρηθεί και ανάλογα με τις διαθέσεις και τις δυνατότητες της διοίκησης να ενισχυθεί το ρόστερ σε κάποια σημεία. Είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που έχουμε στην ομάδα μας τους Νίκο Πέττα και Μάρκο Κολώκα, δύο παιχνίδια που εκτός από την μεγάλη εμπειρία τους είναι και απίστευτοι σε θέμα συμπεριφοράς και χαρακτήρα”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο που αποτελεί έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο στις προσπάθειες του συλλόγου: “Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι πραγματικά στο πλευρό μας και χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε κάνει τίποτα. Του οφείλουμε ευγνωμοσύνη καθώς εξασφαλίζει περίπου το 60 με 60 τοις εκατό του μπάτζετ μας και χάρη στην συμπαράσταση του η ομάδα έφτασε στην Α2“.