Μπορεί στο άκουσμα του ονόματός του οι φίλοι του Αιγάλεω να μην ενθουσιάστηκαν, αλλά ο Μπάμπης Φωτητζόγλου μόνο… απαρατήρητος δεν πρόκειται να περάσει τη νέα σεζόν. Ο πρώην, πλέον, αρχηγός της εφηβικής ΑΕΚ αποτελεί έναν από τους παίκτες που έχουν τις ικανότητες να ξεχωρίσουν στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αφού, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι έτοιμος να κάνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου για να βοηθήσει το “Σίτι” να πετύχει τους στόχους του.

“Το Αιγάλεω έδειξε από την πρώτη στιγμή πόσο με θέλει και με χρειάζεται εν όψει της νέας προσπάθειας που γίνεται στην ομάδα. Μου ξεκαθάρισαν ότι θα έχω βασικό ρόλο στην ομάδα. Επίσης, μου άρεσε πολύ το πλάνο που μου παρουσίασαν και το γεγονός ότι πρόκειται για έναν σύλλογο που αρέσκεται στο να δουλεύει με νεαρούς και εξελίξιμους αθλητές.

Εξάλλου, το Αιγάλεω είναι μία ιστορική ομάδα που μαζεύει κόσμο κάθε Κυριακή, ο οποίος δημιουργεί μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Όπως γίνεται αντιληπτό δεν μου ήταν δύσκολο να απαντήσω καταφατικά στην πρόταση που μου έκανε ο κ. Καρβέλας“, ήταν οι πρώτες κουβέντες του νεαρού άσου για να συνεχίσει αναφερόμενος στο (φυσιολογικό) άγχος που έχει:

Έχω άγχος γιατί θέλω να ικανοποιήσω τις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν. Σκοπό μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω το Αιγάλεω να πετύχει τους στόχους του την επόμενη σεζόν. Δεν θέλω να κάνω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν να μετανιώσουν”.

Όσο για τις φιλοδοξίες του; “Οι στόχοι μου είναι εφάμιλλοι με αυτούς της ομάδας. Θέλω να έχω βασικό ρόλο και να δώσω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ μέσα από την καλή δουλειά που γίνεται στο Αιγάλεω“.