H αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στον Αετό και την ΑΕΚ στα Εξάρχεια αποτελεί το “κυρίως πιάτο” στο “μενού” της 22ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής.

Και τούτο διότι ο τρίτος (σ.σ. πλήρης δικαίωσή μας όταν γράφαμε πριν από 4 μήνες, ότι δεν ανέβηκε για να πέσει, αλλά για να πρωταγωνιστήσει) αντιμετωπίζει τον δεύτερο. Ο μάνατζερ του Αετού, Μάκης Σωφρονιάδης, μίλησε στο basketblog.gr για την ιδιαιτερότητα του αγώνα, καθώς για πρώτη φορά ο σύλλογος του Αγίου Παντελεήμονα θα φιλοξενήσει ομάδα με την ιστορική διαδρομή της ΑΕΚ, αλλά και για την φημολογία περί έντασης, που κυοφορείται στην περιοχή.

Σημασία έχει να γίνει ένας αγώνας μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και να… κλείσουν στόματα! Είναι προφανές ότι για μας θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, καθώς θα φιλοξενήσουμε την μεγάλη ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της οποίας (πρέπει να πω) συνεργαστήκαμε άψογα για τα διαδικαστικά της αναμέτρησης. Θέλω να τονίσω, ότι εμείς ως ομάδα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, που έχουμε φτάσει ως εδώ”, δήλωσε ο κ. Σωφρονιάδης.

Και κατέληξε: “Θα επαναλάβω, ότι ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης προέχει για μας να κυλίσουν όλα ομαλά. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που έχω να πω είναι “ας κερδίσει ο καλύτερος”. Και το λέω μέσα από την καρδιά μου…”