Οι συνεχόμενες ήττες και η παραμονή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού δεν απογοητεύουν κανέναν στο στρατόπεδο του Κρόνου Αγ. Δημητρίου, αφού οι “κόκκινοι” είναι αισιόδοξοι πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα μπορέσουν να ανακάμψουν και να δείξουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Αυτή την Κυριακή οι νεοφώτιστοι υποδέχονται το “ανεβασμένο” Ψυχικό, που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες.

Ο κόουτς Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος αναφερόμενος στην “κόντρα” με την ομάδα των βορείων προαστίων δήλωσε πως “αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μετά την ΑΕΚ έχει το καλύτερο υλικό. Θα δώσουμε τον αγώνα μας να φανούμε αντάξιοι”, για να συνεχίσει μιλώντας για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του: “Δεν απογοητευόμαστε από τη βαθμολογική μας θέση. Δεν μας πιάνει άγχος για τη συνέχεια. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε“.

Ο προπονητής των “κόκκινων” δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, κάτι που του επιτρέπει να δουλέψει όπως ακριβώς επιθυμεί εν όψει της “σύγκρουσης” με τους “κυανοκίτρινους”.