Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΜΕΝΤ για τη νέα αγωνιστική σεζόν και την “πρόκληση” που ξεδιπλώνεται μπροστά της, αυτή της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Κωνσταντινίδης είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως φόργουορντ, έχει ύψος 2,02 και προέρχεται από την ομάδα του ΚΑΟ Χαλκιδικής, με την οποία μέτρησε  8,2 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι σε συνολικά 13 αγώνες που είχε συμμετοχή.

Στο παρελθόν είχε ξεκινήσει στις ακαδημίες του Μέγα Αλεξάνδρου. Στη συνέχεια βρέθηκε στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ, ενώ στο επίπεδο του ανδρικού έχει αγωνιστεί σε Σ.Φ.Κ. Πιερικό Αρχέλαο, Μαχητές Δόξας Πεύκων, Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια, και Κ.Α.Ο. Χαλκιδικής.

Δείτε την ανακοίνωση της ΜΕΝΤ:

«Ο Πρόεδρος, ο General Manager και η Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον αθλητή Γιώργο Κωνσταντινίδη. Ο 22χρονος ύψους 2.02 Forward / Center προέρχεται από τις Ακαδημίες του Μέγα Αλέξανδρου, από όπου μετεγγράφηκε στο Εφηβικό του Π.Α.Ο.Κ., ενώ σε επίπεδο Ανδρικού, έχει διαγράψει μια συνεχή πορεία στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, αγωνιζόμενος κατά σειρά στις κάτωθι ομάδες: Σ.Φ.Κ. Πιερικός Αρχέλαος (αγωνιστική περίοδος 2016-2017) Α.Σ. Μαχητές Δόξας Πεύκων (αγωνιστική περίοδος 2017-2018) Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια (αγωνιστική περίοδος 2018-2019) Κ.Α.Ο. Χαλκιδικής (αγωνιστική περίοδος 2019-2020) Καλωσορίζουμε τον Γιώργο και του ευχόμαστε πρωτίστως υγεία, και εν συνεχεία κάθε επιτυχία με την Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση:

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΝΤ #MENTBC…

Δημοσιεύτηκε από ΑΣ ΜΕΝΤ στις Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020