Α2, We are Here…

Με αυτό το μήνυμα ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α2 η ΝΕΜ. Αυτό το μήνυμα ανέγραφαν τα μπλουζάκια που φόρεσε η ΝΕ Μεγαρίδας στη χθεσινή φιέστα της ομάδας μετά την ιστορική άνοδο στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Το τελικό σκορ στη χθεσινή νίκη (8η στη σειρά) επί του Ηλυσιακού μικρή σημασία είχε για την ομάδα των Μεγάρων, η οποία γιόρτασε τη μεγάλη επιτυχία της μετά το τέλος της αναμέτρησης, παρέα με ένα παιδί της πόλης, τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έδωσε το “παρών”.

Η σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΝΕΜ:

«Η χαρά μας είναι μεγάλη αλλά “μοιρασμένη”. Η χαρά είναι για όλους τους φιλάθλους μας, τους υποστηρικτές μας, για όλη την πόλη! Μετά και τη φιέστα και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους έχουν συμβάλλει έμπρακτα σε όσα έχουμε καταφέρει: τους χορηγούς μας και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, δημοτικούς, περιφερειακούς, κοινοβουλευτικούς άρχοντες, τις κοπέλες με τις παραδοσιακές φορεσιές της πόλης μας από το Λύκειο Ελληνίδων Μεγάρων, και πάνω από όλα όλους εσάς τους φιλάθλους της φλόγας μας».

Πηγή φωτογραφιών: enimerosi-news.gr