Τους περιμέναμε και άρχισαν! Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος κοιτούσε μέχρι χθες το μεταγραφικό παζάρι χωρίς να εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για παίκτες, όντας απλώς θεατής των εξελίξεων.

Σήμερα όλα αλλάξαν και η ΝΕΜ που ξέραμε ήρθε στην επιφάνεια! Η ομάδα που έχει τον τρόπο της να αποσπά υπογραφές γρήγορα και χωρίς χρονοτριβές έκανε ένα μεγάλο μεταγραφικό “μπαμ” και τέσσερις μεταγραφές που τις προσθέτουν αδιαμφισβήτητα ποιότητα.

Το “μπαμ” μα φυσικά ο 40χρόνος πλέον Μάριος Μπατής, ο οποίος έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Α1 (Πανιώνιος, Ηράκλειο, Νήαρ Ήστ, Ηλυσιακός, Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι, Πανιώνιος ξανά, Απόλλωνας Πατρών, Φάρος Κερατσινίου και την τελευταία τριετία στον Ιωνικό Νίκαιας). Ο αθλητής θα είναι πολυτέλεια για τον κόουτς Μάνταλο αλλά και για όλη την κατηγορία καθώς η ποιότητα του είναι ενδεδειγμένης αξίας.

Πέρα από τον Μπατή, η ΝΕΜ όμως πρόσθεσε άλλα τέσσερα σημαντικά… γρανάζια στην μηχανή της! Ο λόγος για τον Μιχάλη Ραζή, που φέτος αγωνίστηκε με τον Οίακα στην Α2 και ήταν μέλος των συνεχόμενων ανόδων της ομάδας του Ναυπλίου, τον Χαράλαμπο Κοντραφούρη, που φέτος ήταν πολύ καλός για τον Εθνικό Πειραιά στην Β’ Εθνική παρά το νεαρό της ηλικίας του, τον Παναγιώτη Τζάιδα, που έρχεται από μία καλή σεζόν στην Γ’ Εθνική με τον ΚΑΟΚ και σίγουρα θα “ψηθεί” έχοντας κάποιον αναπληρωματικό ρόλο και τον Οργέστ Χάσα, που επίσης έρχεται από την Γ’ Εθνική και την Ερμιόνη και θα δώσει βάθος στην περιφέρεια του συγκροτήματος του κόουτς Μάνταλου.

Η ΝΕΜ δυναμώνει, διώχνει την… ομίχλη από τα Μέγαρα και ετοιμάζεται και για άλλες μεταγραφικές κινήσεις καθώς θυμίζουμε από την περσινή ομάδα οι ανανεώσεις συνεργασίας μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.