Μετά το διαζύγιο με τον επί χρόνια προπονητή της, τον Μάρκο Τζουγανάτο, η γενική αρχή του ΝΕΟΛ έδωσε τα χέρια με τον Θανάση Κασαπίδη, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει χρέη πρώτου τεχνικού στην αρμάδα του Ληξουρίου από την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος κόουτς εμφανίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και είναι πλέον έτοιμος για το επόμενο βήμα της Β’ Εθνικής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση, οι παίκτες και ολόκληρη η οικογένεια του ΝΕΟΛ θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επί χρόνια προπονητή της ομάδας μας Μάρκο Τζουγανάτο.

Με το πάθος, την εργατικότητα και τον ζήλο του συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία της ανδρικής ομάδας. Ευχαριστούμε επίσης και τον Κώστα Βαρδαβά που τη φετινή χρονιά δίπλα στο Μάρκο αποδείχθηκε ένας πολύτιμος συνεργάτης. Ο Μάρκος και ο Κώστας θα συνεχίσουν το έργο τους στα τμήματα Ακαδημίας με στόχο την ανάπτυξη τους.

Νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας για τη νέα χρονιά θα είναι ο Θανάσης Κασαπίδης. Ευχαριστούμε την Ελπίδα Αμπελοκήπων για τη συνεργασία μας».