Ένας διαφορετικός αγώνας, αλλά για φιλανθρωπικό λόγο, διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο Ληξουρίου ανάμεσα στον τοπικό ΝΕΟΛ και τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε με σκοπό να διατεθούν τα έσοδα των εισιτηρίων προς το Ορφανοτροφείο «Ο ΣΩΤΗΡ» και με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς-Ιθάκης.

Η ομάδα των Βετεράνων Ελλάδος πάντοτε στηρίζει τέτοιες αξιέπαινες προσπάθειες και αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του ΝΕΟΛ και των ιθυνόντων του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης για το φιλικό.

Μεγάλοι παίκτες του παρελθόντος, με αξιομνημόνευτη πορεία στην Α1 και γενικότερα, έδωσαν το παρόν στο παρκέ του Ληξουρίου, αφού το παρόν έδωσαν οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιάννης Μολφέτας, Γιάννης Γιαννούλης, Άγγελος Κορωνιός, Νίκος Χατζής, Τόλης Κουτρούλιας κ.ά. μεγάλοι μπασκετμπολίστες.

Για την ιστορία οι Βετεράνοι επικράτησαν του ΝΕΟΛ με 119-118, ωστόσο το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα και σημασία έχει η πράξη των δύο ομάδων, αφού τα χρήματα θα δοθούν για καλό σκοπό και για τα παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον και πρέπει να φροντίζουμε για αυτά, ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί, για ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο μέλλον.

 

Φωτογραφία κειμένου: kefalonia press