Η εισβολή… “ποντικών” στα αποδυτήρια του Αιγάλεω κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στο “Σίτι” και τον Ηρακλή έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της ομάδα. Οι διοικούντες τον σύλλογο θέλησαν, μάλιστα, να απαντήσουν σε ανακοίνωση του Ηρακλή, ο οποίος έσπευσε να αμφισβητήσει τις καταγγελίες.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του φίλου σωματείου Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, όπου οι παράγοντες του αμφισβητούν τις καταγγελίες των παικτών του Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ, για παραβίαση των αποδυτήριων καθώς και την κλοπή χρηματικού πόσου, στον μεταξύ μας αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή στην έδρα του ΗΡΑΚΛΗ.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμφισβητεί τις καταγγελίες των παικτών μας. Έγινε καταγγελία στην αστυνομία που παραβρισκόταν στο γήπεδο καθώς και στον φύλακα όπου χωρίς αμφιβολία διαπιστώθηκε η παραβίαση της πόρτας των αποδυτηρίων. Η σύσταση της αστυνομίας ήταν να καταθέσουμε μήνυση κατά αγνώστων. Μη θέλοντας να δώσουμε συνέχεια και λόγο του προχωρημένου της ώρας, αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε σε καμία άλλη ενέργεια και για εμάς το θέμα είχε τελειώσει εκεί.

Δυστυχώς κύριοι διοικούντες του ΗΡΑΚΛΗ προφανώς είστε νεόκοποι και μάλλον ανιστόρητοι που δεν γνωρίζετε την σχέση των σωματείων μας καθώς και των φιλάθλων μας εδώ και αρκετά χρόνια. οι φίλαθλοι μας σε παρά πολλά αθλήματα παρακολουθούν μαζί τους αγώνες μέσα σε φίλαθλο πνεύμα, ΘΥΡΑ 12-ΠΑΠΑΦΗ έχουν δώσει δήγματα αθλητικής κουλτούρας.

Αυτή την σχέση το σωματείο μας δεν έχει καμία διάθεση να δυναμιτίσει, ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ και ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ είναι παντοτινοί οι παράγοντες περαστικοί.

Επίσης θέλουμε να δηλώσουμε εκτός του περιστατικού της κλοπής, η φιλοξενία ήταν άψογη και θα την ανταποδώσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο στον Β’ γύρο. Όλα  τα υπόλοιπα περί δικαιολογίας ήττας, κακόβουλων δηλώσεων, ένταση για τον αγώνα του Β’ γυρου, τα θεωρούμε επιεικώς απαράδεκτα και οφείλονται προφανώς σε παραγοντική απειρία.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας πούμε, ότι μια συγγνώμη θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα από την πολεμική ανακοίνωση που εκδώσατε. Για εμάς το θέμα θεωρείτε λήξαν, καλό θα ήταν πάντως να κάνετε μια αλλαγή στην κλειδαριά των αποδυτήριων και να βάλετε καμία φάκα και ποντικοφάρμακο για τους “ποντικούς των αποδυτήριων”.

Ευχόμαστε καλή συνεχεία στο φίλο σωματείο του ΗΡΑΚΛΗ και καλά μυαλά στους παράγοντες του.

Εκ του Δ.Σ