Το… τρένο του Αιγάλεω συνεχίζει την πορεία του δίχως παρεκκλίσεις στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Την Κυριακή (5/12) η ομάδα του Αλέξη Ζαβού νίκησε άλλο ένα δύσκολο αντίπαλο στο κλειστό “Σταύρος Βενέτης” (τον ΑΟΚ Χανιά 90-78) και παρέμεινε μόνο 1ο στη βαθμολογία με οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Μετά το παιχνίδι μίλησε ο πρώτος σκόρερ του “Σίτι”, ο Χρήστος Ντακούλιας (23 πόντοι), ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη στον Δημήτρη Καρβέλα, που απεβίωσε προ ημερών, προκαλώντας βαθιά θλίψη στο σύλλογο με τον οποίον συνέδεσε σχεδόν ολόκληρη τη διαδρομή του στο μπάσκετ…

«Περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ξεκινήσαμε ίσως με παραπάνω άγχος στο 1ο ημίχρονο, γρήγορα όμως βρήκαμε το ρυθμό μας και βγηκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο 2ο ημίχρονο. Καταλυτικός ήταν ο Βαγγέλης Λούκας στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς βοήθησε πολύ την ομάδα να πάρει τη νίκη», τόνισε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ των “κυανόλευκων”.

«Το σημερινό παιχνίδι είχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση για την απώλεια ενός ανθρώπου που έχει δώσει τη ψυχή του για το Αιγάλεω, τον Δημήτρη Καρβέλα, του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη, καλό παράδεισο», πρόσθεσε ο Ντακούλιας.