Η εκτός έδρας νίκη του Ψυχικού επί του Αετού έβαλε… για τα καλά την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα σε θέση οδηγού στον όμιλο Νότου της Β’ Εθνικής. Οι “κυανοκίτρινοι” κατάφεραν να αποδράσουν από ακόμα μια έδρα αποδεικνύοντας πως είναι… πολύ “σκληρά καρύδια” και πως δεν πρόκειται να πέσουν εύκολα από την κορυφή.

Ένας από τους παίκτες που έχουν συνδράμει σημαντικά στην εξαιρετική φετινή παρουσία του Ψυχικού στην παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι ο Βασίλης Μιχόπουλος. Ο παίκτης της ομάδας των βορείων προαστίων μίλησε στο basketblog.gr για την πορεία του Ψυχικού και την εκτός έδρας επικράτηση απέναντι στον Αετό.

“Μετά το “διπλό” που πετύχαμε επί του Αετού πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα χάσουμε μία θέση στην πρώτη δυάδα. Δεδομένο είναι, πάντως, πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους με την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή”, δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ των “κυανοκίτρινων”, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αετό: “Ξέραμε ότι παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, βρήκαμε τις αδυναμίες τους και τους πληγώσαμε. Αξίζαμε να κερδίσουμε“.

Μπορεί, όμως, το Ψυχικό να φτάσει στο τέλος της διαδρομής όντας πρώτο; “Θεωρώ πως είναι πολύ μακρινό ακόμα να μιλήσουμε για την πρώτη θέση. Ελπίζω, πάντως, να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος”.

Τέλος, ο Βασίλης Μιχόπουλος αναφέρθηκε στα στοιχεία – κλειδιά που έχουν φέρει την ομάδα των βορείων προαστίων τονίζοντας: “Από τις πρώτες ημέρες είχε φανεί πως υπήρχε καλή χημεία με τα παιδιά. Οι σχέσεις μεταξύ μας είναι εξαιρετικές. Η παρουσία παιδιών όπως ο Νίκος (Πέττας) και ο Μάρκος (Κολώκας) μας έχει βοηθήσει σε κάθε επίπεδο. Εκτός των άλλων, σε όλο αυτό συνεισφέρει και η βοήθεια από το τεχνικό τιμ καθώς επίσης και η στήριξη που μας παρέχει η διοίκηση από την έναρξη της σεζόν”.