Την προετοιμασία του έχει ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα (24/8) και ο Προμηθέας Χαλανδρίου. Οι παίκτες του Τάσου Νικητόπουλου, βρέθηκαν στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπου σε συνεργασία με τον γυμναστή Λεωνίδα Χρηστακίδη πέρασαν ουκ ολίγες ώρες, κάνοντας ασκήσεις στο γυμναστήριο του γηπέδου.

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:

«Αθορυβα οπως κανει παντα ο Προμηθεας Χαλανδριου ξεκινησε απο την Δευτερα την προετοιμασια του για την νεα μεγαλη προκληση της ιστοριας του… Την παρθενικη του εμφανιση στο πρωταθλημα της Β Εθνικης.

Στο πλαισιο της προετοιμασιας του ο Προμηθεας συνεργαστηκε με τον κορυφαιο γυμναστη Λεωνιδα Χρηστακιδη, με τους παικτες να παιρνουν αρκετες ωρες στο γυμναστηριο του στο ΟΑΚΑ.

Παροντες ηταν φυσικα ολα τα μελη της ομαδας που δυο χρονια τωρα ξεκινανε… ξεγραμμενοι και στο τελος ανεβαινουν κατηγοριες οπως και τα νεα αποκτηματα της ομαδας Γιωργος Ζερβος, Ηλιας Αλεξοπουλος, Χρηστος Παπαθανασοπουλος και Πετρος Ανδρικοπουλος»

Ο Προμηθέας ξεκίνησε, λοιπόν, εν όψει της μεγάλης περιπέτειας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία και το Basketblog.gr σας παρουσιάζει τις μέχρι τώρα κινήσεις του συλλόγου.

Έμειναν: Θάνος Καραθανασόπουλος, Φανούρης Τασιόπουλος, Νίκος Καρούζος, Κώστας Ανδρουλάκης, Δημήτρης Ρώσσης, Δημήτρης Μαλούκος, Φώτης Βαρσαμούλης, Χρήστος Λοΐζος, Δημήτρης Σιδέρης, Αποστόλης Σπηλιώπουλος και οι μικροί Βλαντ Σέρμπαν, Θεόφιλος Μιμανί.

Έφυγαν: Αλέξανδρος Καραθανασόπουλος, Σπύρος Σπετσιέρης, Ανδρέας Παπαδρόσος, Κώστας Παπαλουκάς και οι μικροί Τάκης Παρασκευόπουλος, Γιώργος Θεοφάνης, Χρήστος Παρασκευόπουλος, Ιάσονας Ροσιέρ.

Ήρθαν: Γιώργος Ζερβός, Ηλίας Αλεξόπουλος, Γιάννης Σαμιώτης, Χρήστος Παπαθανασόπουλος, Πέτρος Ανδρικόπουλος, Χρήστος Ξύδης και οι μικροί Βαγγέλης Αντύπας, Αναστάσης Τσακαλάκης, Γιώργος Μπράμος.