Από τη στιγμή που στόχος είναι, πλέον, η κατάκτηση του τίτλου, περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν για τον Φίλιππο Βέροιας. Οι νεοφώτιστοι “σκόνταψαν” την περασμένη βδομάδα στην έδρα του Ιωνικού Ν.Φ. με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά από τη δεύτερη θέση. Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα είναι… αναγκασμένη να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να παραμείνει σε θέση ισχύος.

Ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού των “κόκκινων”, Χρήστος Μπλατσιώτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την αναμέτρηση απέναντι στους Μαχητές Δόξας Πεύκων τονίζοντας: “Πρόκειται για άλλο ένα σημαντικό και κομβικό παιχνίδι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα όλη την βδομάδα, έχουμε ξεχάσει την ήττα από τον Ιωνικό Ν.Φ και κοιτάμε μπροστά. Θέλουμε μόνο την νίκη και σ’ αυτό ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει. Τους χρειαζόμαστε όλους κοντά μας”.

Εξάλλου, ο κόουτς Δημήτρης Γκίμας είναι υποχρεωμένος να ανακατέψει την τράπουλα καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον -μόνιμα απόντα- Αλέξανδρο Ράπτη, όσο και τον Γιάννη Παπαπέτρου.