Το Στρατώνι προχωράει τον σχεδιασμό του εν όψει της νέας σεζόν στην Β’ Εθνική. Η ομάδα τερμάτισε πέρσι στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχοντας απολογισμό στα 28 ματς 15 νίκες και 13 ήττες. Στην νέα σεζόν το Στρατώνι έχει μεγαλύτερες βλέψεις και η διοίκηση προσπαθεί να χτίσει μια ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την άνοδο. Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος έχει εξαπολύσει μεταγραφικό… κυνηγητό. Μια από τις περιπτώσεις παικτών που βρίσκεται σε καλό δρόμο είναι αυτή του Κώστα Δοξάκη.

Ο 25χρονος (1.83μ.) γκαρντ, ο οποίος είναι γιος της μεγάλης δόξας του μπασκετικού Αρη, Γιώργου Δοξάκη ήταν στο Πανεπιστήμιο Concordia Chicago, όπου στην τελευταία του σεζόν είχε μ.ο. 7.8 πόντους, 0.9 ριμπάουντ. Στην συνέχεια γύρισε πίσω στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε Ανατόλια και Αία Εύσμου.

Ο παίκτης είναι ελεύθερος και έτσι το Στρατώνι τον… έβαλε στο μάτι ξεκίνησε τις επαφές μαζί του και όλα δείχνουν ότι το όλο θέμα πάει πολύ καλά και ο Δοξάκης είναι κοντά στο να φορέσει την φανέλα της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο στον 2ο Ομιλο της Β’ Εθνικής.