Το Αιγάλεω πέρασε ένα από τα δυσκολότερα καλοκαίρια της σύγχρονης ιστορίας του. Μπορεί το καλοκαίρι να ξεκίνησε με όνειρα και ελπίδες για μία πρωταγωνιστική πορεία, όμως τα οικονομικά προβλήματα έφεραν σύννεφα στο μέλλον της ομάδας, η οποία χτίστηκε σχεδόν στο παρά ένα.

Η παραμονή του Δημήτρη Λιόγα στον πάγκο της ομάδας, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί, αλλά και του Χριστόδουλου Καράβολα στο παρκέ και στην ηγεσία της ομάδας, έφεραν μία… δικλείδα ασφαλείας για την πορεία της ομάδας. Το 7-4 αποτελεί μία πρώτη επιτυχία, η οποία αγωνιστικά ανήκει στο επιτελείο και τους παίκτες, υπάρχουν όμως και οι αφανείς ήρωες της φετινής προσπάθειας.

Ο λόγος για τον Αντώνη Τιρτιράκη και τον Θανάση Μιχαλόπουλο. Οι δύο άνδρες, σε πείσμα των δύσκολων καιρών σε οικονομικό επίπεδο, αποφάσισαν να βοηθήσουν το τμήμα μπάσκετ προσφέροντας το μεγαλύτερο μέρος του φετινού μπάτζετ της ομάδας και δημιουργώντας ένα αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ. Οι δυο τους αποτελούν δύο από τα πλέον ενεργά μέλη του “Σίτι” και σε όλα τα τμήματα του συλλόγου έχουν δώσει τη βοήθεια τους, προκειμένου η ομάδα να βρίσκεται σε εθνικές κατηγορίες σε όλα τα αθλήματα. Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό στην περιοχή των Δυτικών Προαστίων πως αν δεν βρίσκονταν αυτοί οι δύο άνθρωποι, η ομάδα δεν θα δήλωνε συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.