O προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου μετά τον εντός έδρας αγώνα με την Ελευθερούπολη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας πραγματοποίησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Κατερίνης (www.pierikosbc.gr):

“Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πετύχαμε μια νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση και όμορφο μπάσκετ. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για μας γιατί είναι απ’ αυτά τα παιχνίδια που δεν επιτρέπεται να χάσεις. Κάτω από την πίεση του αποτελέσματος ανταποκριθήκαμε πλήρως, λειτουργήσαμε πολύ καλά επιθετικά, είχαμε πολλούς παίκτες σε εξαιρετική μέρα και τελικά πήραμε αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσαμε”.

Εν τω μεταξύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο κάθισαν δέκα τυχεροί φίλοι της ομάδας που είχαν κάνει πρώτοι like στην αναγγελία του παιχνιδιού στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook (www.facebook.com/pierikosarxelaos). Όλοι αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την υλοποίηση αυτής της ιδέας και έτσι κάθε Τετάρτη, πριν τον αγώνα που θα γίνεται στην Κατερίνη, στις 7 μμ. θα γίνεται ο διαγωνισμός για τις… προνομιούχες θέσεις.