Το Αγρίνιο επιβλήθηκε χθες (16/12) με 64-57 εντός έδρας των Ικάρων Σερρών και παρέμεινε μαζί με το Ανατόλια στην κορυφή του Ομίλου του Βορρά μαζί με το Ανατόλια με σκορ 9-1. Αντίθετα οι Ικαροι Σερρών έπεσαν στην 11η θέση με σκορ 4-6.

Ο προπονητής του Αγρινίου Γιάννης Διαμαντάκος μίλησε μετά το ματς για την εικόνα της ομάδας και το «αύριο» τόνισε μεταξύ άλλων: «Αποδεικνύεται και από το παιχνίδι μας και από τα υπόλοιπα παιχνίδια ότι πρόκειται για μια κατηγορία πάρα πολύ δύσκολη. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές. Εμείς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά λάθη και στην επίθεση και στην άμυνα. Προσπαθούμε να εντάξουμε και τον Γιώργο Μπερερή στο τακτικό κομμάτι. Καταλαβαίνω ότι οι προσδοκίες του κόσμου έχουν μεγαλώσει και αυτό μου αρέσει πολύ όπως και ότι το γήπεδο είναι γεμάτο. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς για σχεδόν έναν γύρο παίζουμε με μείον δυο παίκτες. Πρέπει να το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας όταν προσπαθούμε να κάνουμε μια αξιολόγηση Το πρωτάθλημα είναι Μαραθώνιος Σημασία έχεις να δουλεύεις και να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου. Ολοι μαζί η ομάδα, η διοίκηση και ο κόσμος νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στην άλλη πλευρά ο προπονητής των Ικάρων Σερρών Κώστας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να  συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου. Είναι παρά πολύ καλό για την επαρχία να έχουμε τέτοιες ομάδες με τέτοιο κόσμο. Το παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα, έτσι μας πήγε. Περιμέναμε να είναι ντέρμπι, ένα κλειστό παιχνίδι. Δυστυχώς εμείς λίγο με την απειρία μας, λίγο με τη κούραση είχαμε κάποια άσχημα ποσοστά. Αν αυτά ήταν λίγο καλύτερα μπορεί να φεύγαμε και νικητές από το Αγρίνιο. Ενδεικτικά να πω ότι είχαμε 12/22 βολές και 1/11 τρίποντα. Θέλουμε να το διορθώσουμε αυτό μαζί με την συγκέντρωσή μας στα τελευταία λεπτά».

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ