Φέτος είναι η χρονιά τους…

Οι Μαχητές Δόξας Πευκών μετά τη νίκη επί των Τιτάνων Παλαμά με 100-80 ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο στον Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής με το εμφαντικό 13-0 και πλέον εκτός από την πρωτιά και τα ισχυρά θεμέλια που έχουν θέσει για την άνοδο τους στην Α2, διαθέτουν και το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, μετά την αναδιοργάνωση της Β’ Εθνικής από το 1986 και μετά, το Ηράκλειο ήταν η πρώτη ομάδα που πέτυχε το δικό της ρεκόρ με 10-0 το 1991, για να φτάσει στο 12-0 η Ξάνθη το 2002. Πλέον, η νεανική και χωρίς μεγάλο μπάτζετ, ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη εντυπωσιάζει την μπασκετική Ελλάδα, έχοντας με το 13-0 το δικό της ρεκόρ χαραγμένο στα κιτάπια της ιστορίας της κατηγορίας. 

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή, το τεχνικό τιμ και όλους τους παίκτες μας για αυτήν την επιτυχία. Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο μια πορεία πρωταθλητισμού και την εξέλιξη νέων παικτών μέσα απο τα παιχνίδια. Η μέχρι τώρα πορεία μας αφήνει μια πολύ γλυκιά γεύση στο στόμα. Ότι και να γίνει στη συνέχεια, προπονητές και παίκτες έγραψαν ιστορία. Τους ευχαριστούμε για τις χαρές που μας δίνουν», αναφέρετε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.