Το ψάξαμε. Το βρήκαμε. Δεν ξέρουμε το υφιστάμενο καθεστώς (σ.σ. αν το ξέρουν έγκριτοι νομικοί αναμένουμε την… συμβουλή τους), αλλά όντως η Δάφνη είχε βρει λύσεις κάποτε για να επιστρέψει η ομάδα άμεσα στην Α1, ήτοι δίχως να απαιτείται η διετής παραμονή στη Β’ Εθνική. Ο Αλέξης Αλεξίου με βάση αυτό το μοντέλο, φέρεται να έχει δίκιο. Μόνο που οι διαδικασίες πτώχευσης ή εκκαθάρισης της ΚΑΕ ΑΕΚ δεν ξεκίνησαν ακόμα.

Οι όποιες κινήσεις θα πρέπει να γίνουν άμεσα για να πιάσει τόπο η συναπόφαση Γιάννη Φιλίππου και Ερασιτεχνικής για συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία. Σύμφωνα με την πλευρά του απερχόμενου (;) μεγαλομετόχου, όπως μας έγινε γνωστό και χθες σε δική μας έρευνα, “η διοίκηση της Ερασιτεχνικής θα πρέπει να λάβει πρωτοβουλίες για τη σύγκληση γενικής συνέλευσης”, ώστε να επιλεγεί ο τρόπος διάλυσης της εταιρίας. Η πλευρά της Ερασιτεχνικής φέρεται από την πλευρά της να αναμένει την πλευρά του μεγαλομετόχου…

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος της ΑΕΚ , ειδικά η μερίδα του κόσμου που δεν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του εκούσιου υποβιβασμού, ελπίζει σύντομα οι δύο πλευρές να βρουν την άκρη. Και παράλληλα, με τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας να απαλλαχτεί διά νόμου η ΚΑΕ ΑΕΚ από τα χρέη του επάρατου παρελθόντος.