Τις εμφανίσεις που θα φορέσουν τη νέα χρονιά παρουσίασαν μέσω της ιστοσελίδας τους στο Facebook οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων. Η ομάδα των Πεύκων θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική.

Η ενημέρωση της ομάδας:

«Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις των Μαχητών Πειραματικό με υπογραφή CAP | Η 12χρονη συνεργασία συνεχίζεται.

Για ακόμη μια χρονιά η συνεργασία των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων με την CAP συνεχίζεται. Για ακόμη μια χρονιά η CAP θα είναι υπεύθυνη για το ρουχισμό της ομάδας .
Για άλλη μια χρονιά μια από τις καλύτερες, ποιοτικότερες και πιο έμπειρες εταιρείες στο χώρο του αθλητικού ενδύματος ντύνει τους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων.

Η CAP μας εντυπωσιάζει για άλλη μια χρονιά ευχάριστα, με τις ιδιαίτερες και πρωτότυπες εμφανίσεις σε κίτρινο και μπλε.

Η CAP δημιουργεί μοναδικό επαγγελματικό αθλητικό εξοπλισμό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Από το 1993 η CAP σχεδιάζει και δημιουργεί αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό με πάθος και αγάπη. Στόχος της είναι να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα της με αποτέλεσμα να διαθέτει καινοτόμα, ποιοτικά, αισθητικά ανώτερα και ανθεκτικά αγωνιστικά και προπονητικά ρούχα, καθώς και εξοπλισμό.

ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Οι άνθρωποι της αναζητούν διαρκώς νέα υλικά και υφάσματα τα οποία ενισχύουν την αθλητική επίδοση των ομάδων.

Η CAP ντύνει εθνικές, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες, καθώς και μεμονωμένους αθλητές για να κάνουν αυτό που αγαπούν, να αγωνίζονται! Κατασκευάζει αθλητικά επαγγελματικά ενδύματα και αξεσουάρ, όπως: μπλούζες, σορτς, κολάν, μπούστα, ζακέτες, πόλο μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν, σάκους, καπέλα, κάλτσες, κασκόλ, πετσέτες, ρούχα προπόνησης και αναμνηστικά αξεσουάρ ομάδας.

Απευθύνεται σε ομάδες μπάσκετ, ποδοσφαίρου, volley, handball, καθώς και σε αθλητές που ασχολούνται επαγγελματικά με την γυμναστική και το τρέξιμο.

Παράλληλα, η εταιρία συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο λιανικού εμπορίου της Ελλάδος και της Ευρώπης, κατασκευάζοντας και διαθέτοντας αθλητικά ενδύματα ιδιωτικής ετικέτας σε πολλά σχέδια και υλικά κατασκευής.
Η CAP προσφέρει τις υπηρεσίες σχεδιασμού χωρίς οικονομική επιβάρυνση, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα στους πελάτες της να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά προϊόντα. Οι εκτυπώσεις της γίνονται ψηφιακά, με στάμπα ή με κέντημα.

Κατηγορίες προϊόντων:
· Εταιρικά προϊόντα
· Beach Sports
· Mάσκες
· Μπάσκετ
· Ποδόσφαιρο
· Volleyball
· Handball
· Training-Running
· Gymnastics
· Cycling
· Esport Jerseys
· Ρούχα Εξόδου
· Σάκοι

Η CAP SPORT ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ SPORTSWEAR COLLECTION
Η CAP Sport, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο των αθλητικών ενδυμάτων, δημιουργεί τη δική της γυναικεία σειρά αθλητικών ενδυμάτων για την σύγχρονη γυναίκα που γυμνάζεται, χορεύει και διασκεδάζει!

Η νέα συλλογή της CAP Lifestyle SS19 προτείνει sport εμφανίσεις με στυλ και άνεση.
Σημαντικό παράγοντα στην κατασκευή των ενδυμάτων παίζει η ανώτερη ποιότητα των υλικών που έχουν επιλεγεί. Όλα τα κομμάτια της συλλογής της είναι κατασκευασμένα από τεχνικά πολυεστερικά ή επιλεγμένα βαμβακερά, εξασφαλίζοντας εξαιρετική διαπνοή, ενώ είναι επεξεργασμένα με χρήση μη τοξικών υλικών, πιστοποιημένα με το OEKO TEX Standard και βέβαια ελεγμένα για την ανθεκτικότητα στο πλύσιμο και την διατήρηση της φόρμας τους.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο eshop της και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

· Διεύθυνση: Μοναστηρίου 289 (Είσοδος από Γεωρ. Σεφέρη), Θεσσαλονίκη, 54628
· Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή / 08:00 – 16:00
· Τηλέφωνο: 2310 553 994
· Email: [email protected]

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
·
Website: https://www.capsport.gr/
· Facebook: https://www.facebook.com/capsport.gr
· Instagram: https://www.instagram.com/cap.sport».