Μπορεί το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής να σταμάτησε στην 21η αγωνιστική του προγράμματος, ωστόσο πολλές ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα και όσον αφορά τον Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής, το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό.

Μία από τις ομάδες που αναδεικνύουν τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, είναι φυσικά και αυτή του Αμαρουσίου. Το Μαρούσι φέτος τερμάτισε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ρεκόρ 17-4, ισόβαθμο δηλαδή με τον πρωτοπόρο Πανερυθραϊκό, ωστόσο οι δύο νίκες της ομάδας του Δημήτρη Χουχουλή στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, δεν επέτρεψε στο Μαρούσι να πανηγυρίσει την πρωτιά.

Το Μαρούσι παρουσίασε την πρώτη πεντάδα των καλύτερων σκόρερ της στο φετινό πρωτάθλημα. Στην πρώτη θέση φυσικά χωρίς κοντινό “γείτονα” βρίσκεται ο πολύπειρος Γιάννης Γκαγκαλούδης, που έχει σημειώσει φέτος συνολικά 436 πόντους. Ο “Γκάγκα” μάλιστα έκανε γνωστό πριν από λίγες ημέρες πως θα μείνει και την επόμενη χρονιά στην ομάδα για την Α2.

Στη δεύτερη θέση των “Τοp-scorers” βρίσκεται ο Παύλος Ξύδας με 262 πόντους συνολικά, ενώ στην τρίτη θέση με μικρή διαφορά από τον Ξύδα, είναι ο Γιώργος Λάππας με 240 πόντους. Στην 4η θέση βρίσκεται ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος με συνολικά 227 πόντους, ενώ την πεντάδα αυτή “κλείνει” ο Κωνσταντίνος Δούκας που σημείωσε φέτος 103 πόντους.

Όλοι τους βέβαια προσέφεραν κάτι σημαντικό για την επιτυχημένη πορεία του Αμαρουσίου φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πλέον η ομάδα θα βρίσκεται στην Α2 με μεγάλες φιλοδοξίες, για την επιστροφή στα “μεγάλα σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ για το Μαρούσι.

Δείτε τη δημοσίευση του Αμαρουσίου: