Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου του Παναγιώτη Σαββάτη, ενώ μετά την απόκτηση των Μητσάκη, Ζούκα και Ματαλιωτάκη και την προώθηση πέντε παικτών από την εφηβική ομάδα, ολοκληρώθηκε το ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου.

Αναλυτικά:

Τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας διανύει ο ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ στο νέο κλειστό Αγ. Δημητρίου, φιλοδοξώντας σε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Το συγκρότημα του Παναγιώτη Σαββάτη, μετά την εξαιρετική πορεία στη Γ’ Εθνική και τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, στοχεύει στη καθιέρωση της ομάδας στη Β’ Εθνική.
Οι κινήσεις της διοίκησης, μετά τις προτάσεις του τεχνικού επιτελείου, δείχνουν μια ομάδα με αρκετές φιλοδοξίες και διάθεση να καταστεί άκρως ανταγωνιστική στη τρίτη τη τάξει κατηγορία. Οι ανανεώσεις σχεδόν όλων των παικτών, από εκείνους που της χάρισαν το πρωτάθλημα και την άνοδο, συνδυάστηκαν με την απόκτηση των Μητσάκη, Ζούκα και Ματαλιωτάκη.
Πλέον ο coach έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να δουλέψει και να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, καθώς το roster ολοκληρώθηκε και αποτελείται από τους :
Θάνος Στραγανιώτης
Μιχάλης Φρουσκλιάς
Τάσος Χαλβατζής
Αντώνης Αντωνόπουλος
Δημήτρης Γιαννόπουλος
Αντρέας Ζούκας
Μανόλης Ματαλιωτάκης
Γιάννης Μητσάκης
Γιώργος Μπάλας
Γεράσιμος Ανδρεάτος
Βασίλης Ξιούρας
Τη δεκαεξάδα συμπληρώνουν πέντε αθλητές κάτω των 20 χρόνων και είναι οι εξής :
Γιάννης Περαντωνάκης
Παναγιώτης Κόης
Άρης Κουτσιαύτης
Κωνσταντίνος Τάτσης
Γιάννης Χατζηβέρογλου