Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε πρόσληψη νέου προπονητή η Ένωση Ιλίου, η οποία όπως διαφαίνεται θα ολοκληρώσει την χρονιά με τον Γιώργο Ζαφειράκη, ο οποίος αποτελούσε τον δεύτερο βοηθό του Τάκη Πανούλια, με τον Γιάννη Καναρέλη να αρνείται να αναλάβει αυτός την θέση του head coach, και να παραμένει ως βοηθός.

Ο νεαρός Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα, ενώ και οι παίκτες δείχνουν να τον εμπιστεύονται, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται η διοίκηση να προχωρήσει σε απόκτηση κάποιοι άλλου τεχνικού. Ο Ζαφειράκης προετοιμάζει την ομάδα του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Κορωπί, με το κλίμα στην ομάδα να είναι άριστο, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Και επίσημα τέλος ο Πανούλιας

Ο ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Πανούλια Τάκη. Το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και ειλικρινά τον κ. Πανούλια για την προσφορά του στην ομάδα τόσο για την προηγούμενη χρονιά, επιστέγασμα της οποίας ήταν η άνοδος της ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία, όσο και για φέτος που ανέλαβε το δύσκολο έργο της παραμονής της ομάδας στη Β’ Εθνική και είχε μέχρι τώρα 7 νίκες – 11 ήττες. Ο ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ εύχεται στον κ. Τάκη Πανούλια υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματικές επιτυχίες και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν αναλαμβάνουν οι μέχρι πρότινος βοηθοί κ. Ζαφειράκης Γεώργιος και κ. Καναρέλης Γιάννης.