Ο Νίκος Μπουντούρης δεν πήγε μόνος του στο Βόλο, προκειμένου να αναλάβει τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Πήρε μαζί του και τα δύο παιδιά του, τον Σίμο και τον Κώστα, οι οποίοι θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στο επόμενο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Τα αδέρφια Μπουντούρη είναι γεννημένα το 2004, παίζουν στην περιφέρεια (πόιντ γκαρντ ο Κώστας, σούτινγκ γκαρντ ο Σίμος) και τη σεζόν 2021-22 αγωνίζονταν στη B’ ΕΣΚΑ με τον Βριλησσιακό.

Παράλληλα, η ομάδα του Βόλου ανακοίνωσε και την απόκτηση ενός παίκτη που έπαιξε στη Β’ Εθνική την περσινή χρονιά. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Νταραντάνα, τον 17χρονο φόργουορντ (2005, 2.03) που έπαιξε σε 20 αγώνες στον 4ο όμιλο με τον ΚΑΟΧ, σημειώνοντας συνολικά 144 πόντους (7,2 μ.ό.).

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν κρατήσει επίσης από την περσινή ομάδα τους Γουάμπα, Σταθούρο, ενώ αποκτήθηκε και ο νεαρός Στεφόπουλος.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ένταξη στην ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης των αδερφών Σίμου και Κώστα Μπουντούρη.

Γεννημένοι το 2004, ασχολούνται με την καλαθοσφαίριση αρκετά χρόνια και αγωνίζονταν στην ομάδα του ΓΣ Βριλήσσια. Υπήρξαν μέλη του κλιμακίου Νοτίου Ελλάδας της Εθνικής στην ηλικιακή τους κατηγορία. Με τη σχολική ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα κατέκτησαν το πρωτάθλημα των ιδιωτικών σχολείων. Ασχολούνται επαγγελματικά με την προπονητική δύο χρόνια σε basketball camps toυ Ιδιωτικού σχολείου Κωστέα-Γείτονα και του Οlympia Basketball Camp.

O Κώστας αγωνίζεται στη θέση του playmaker, είναι καλός οργανωτής του παιχνιδιού και διακρίνεται για την ηγετική του φυσιογνωμία. O Σίμος αγωνίζεται στη θέση του shooting guard. καλός σκόρερ από την γραμμή του τρίποντου, με πολύ καλή πάσα.

Επίσης ανακοινώνεται η μετεγγραφή και η ένταξη στην ομάδα μας του Ντάνιελ Νταραντάνα.

Γεννημένος στις 12/7/2005 και με ύψος 2.03 μ. ο ταλαντούχος small forward (3-4),αγωνίστηκε για επτά χρόνια στη ΧΑΝΘ και στη συνέχεια για δύο χρόνια στην ομάδα του ΚΑΟΧ Ευρώπη 87, στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση καλωσορίζει τους νέους αθλητές και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».