Η πρωτόγνωρη εμπειρία της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχει φέρει ενθουσιασμό στο στρατόπεδο του Χολαργού. Πλην, όμως, άπαντες φροντίζουν προκειμένου να κάνουν σωστές και προσεκτικές κινήσεις έτσι ώστε η ομάδα να είναι άκρως ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν. Το πιο σημαντικό κεφάλαιο για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς έκλεισε με θετικό τρόπο αφού ο Σάββας Συμεωνίδης συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των νεοφώτιστων για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Μαζί με τον προπονητή των “μπλε”, τη συνεργασία τους για ακόμα ένα χρόνο ανανέωσαν και τρία από τα βασικά στελέχη της φετινής επιτυχίας. Ο λόγος για τους Δημήτρη Ρώσση (31, 1.80), Λάζαρο Τασσόπουλο (30, 2.02) και Κώστα Κιαπέκο (26, 1.95).

Η προσοχή των διοικούντων τον σύλλογο στρέφεται τώρα στις επαφές με τους Νίκο Κούτουλα και Κωστή Δέδε. Στον Χολαργό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την προσφορά και των δύο στην επιτυχία της ανόδου, και γι αυτό το λόγο θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να τους κρατήσουν στο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, κινήσεις απόκτησης κάποιου παίκτη δεν έχουν γίνει ακόμη αφού ο Σάββας Συμεωνίδης περιμένει πρώτα να δει ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα και εν συνεχεία θα αρχίσει να καταστρώνει τα μεταγραφικά του πλάνα.