Aγώνας μπαράζ κανονικός, όχι σαν το (διαγραφόμενο) φιάσκο των Τρικάλων. Με περισσότερους από 500 οπαδούς στο κλειστό του Χολαργού.

Διακόσιοι οπαδοί του Αιγάλεω πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη νίκη επί του (θεωρητικά φαβορί) Αετού και την κατοχύρωση της πέμπτης θέσης στη Β’ Εθνική σαν να ήταν τίτλος. Το άξιζαν…

Είχε γκρίνια; Είχε… Και γκρίνια – έκπληξη! Τα παράπονα του Δημήτρη Καρβέλα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη προς τον πρώτο διαιτητή Στέφανο Μαγκλογιάννη προκάλεσαν την αντίδραση του ρέφερι, ο οποίος “διέταξε” την απομάκρυνση του “Κάρβι” από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Καρβέλας πάντως παρακολουθούσε το ματς έτσι ή αλλιώς από απόσταση ασφαλείας και μακριά από το παρκέ. Δεν ήταν αυτή όμως η έκπληξη. Έκπληξη ήταν η γκρίνια προς τον έτερο ρέφερι, τον Ρήγα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος “δεν τα άκουσε” από το Αιγάλεω, ή από τον Αετό, αλλά από την… ΑΕΚ!

Μεμονωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, λοιπόν, βρέθηκαν στο κλειστό του Χολαργού για να παρακολουθήσουν το ματς, που συγκέντρωσε άλλωστε αρκετούς ουδέτερους. Οι “Ενωσίτες” οπαδοί είχαν και ένα λόγο παραπάνω, καθώς στο Αιγάλεω αγωνιζόταν ένα πρώην “δικό τους παιδί”, ο Μπάμπης Φωτητζόγλου.

Οι μεμονωμένοι, τρεις – τέσσερις, οπαδοί της ΑΕΚ, μόλις αντίκρισαν τον Θεοδωρόπουλο έβαλαν εναντίον του. Τόσο στη διάρκεια του ματς, όσο και μετά το ματς… Ο Θεοδωρόπουλος ήταν ο πρώτος διαιτητής της (πολυσυζητημένης) αναμέτρησης Ψυχικού – ΑΕΚ του πρώτου γύρου…