Ο Πανιώνιος πήρε μπροστά και σίγουρα θα θελήσει να δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα η οποία θα είναι περαστική από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, κάνοντας φυσικά το πιο ορθό, και κρατώντας στην «πλατεία» τον Κώστα Σορώτο, ο οποίος αποτελεί εγγύηση για αυτό που θέλει να δημιουργήσει ο «ιστορικός».

Η επόμενη κίνηση με την απόκτηση του Γιώργου Τσιάκου, κάτι που ήταν γνωστό εδώ και ημέρες, και ήρθε να επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον αθλητή, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε την συμφωνία, αναφέροντας ότι:  «Είναι μεγάλη τιμή που οι άνθρωποι του Πανιωνίου και ο coach Κώστας Σορώτος με εμπιστεύτηκαν στην μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει η ομάδα εκεί που πρέπει. Νέα χρονιά, νέα πρόκληση στην καριέρα μου».«κ

Επίσης εκτός από τον Τσιάκο, ο οποίος έχει πραγματοποίησε το ίδιο με την ΑΕΚ, ανεβάζοντας την από την Β’ Εθνική. στο΄«κόλπο» βρίσκεται και ο Βαγγέλης Σκλάβος, με τον Έλληνα τεχνικό να θέλει να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο σύνολο. Τέλος, πολύ κοντά στο να συμφωνήσει οριστικά με τους «κυανέρυθρους» βρίσκεται και ο Λάμπρος Βλάχος (2,01 – 25 ετών), ο οποίος είχε αγωνιστεί την περσινή σεζόν στον Ηλυσιακό, έχοντας κοινή πορεία με τον Κώστα Σορώτο. 

Ενδιαφέρον υπάρχει και για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του τμήματος από την Euroins. Η ασφαλιστική εταιρία που εδρεύει στη Σόφια της Βουλγαρίας και είναι πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική εταιρία του ομίλου Eurohold, και φέρεται να έχει μιλήσει με ανθρώπους της ομάδας.