Και επίσημα νέος προπονητής στον Απόλλωνα είναι ο Παναγιώτης Χατζής, με τον ιστορικό σύλλογο να ευχαριστεί τον Δημήτρη Χουχουλή για την παρουσία του και την εκπλήρωση του οράματος της επιστροφής στις Εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει τη συμφωνία του με τονΠαναγιώτη Χατζή, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Ο Παναγιώτης Χατζής, προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στον Απόλλωνα κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων ως συνεργάτης του Δημήτρη Χουχουλή και συνέβαλε τα μέγιστα στην εκπληκτική τελευταία διετία.
Πλέον από τη θέση του πρώτου προπονητή  καλείται να οδηγήσει την ομάδα μας στο ταξίδι της Β΄ Εθνικής μετά από 22 ολόκληρα χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλό στο έργο που αναλαμβάνει. 
 
Το τμήμα μπάσκετ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Χουχουλή, τον πρωτεργάτη των ανόδων, για όσα προσέφερε στο Σύλλογό μας αυτά τα δύο χρόνια.
Ο Δημήτρης Χουχουλής εκπλήρωσε το όραμα της επιστροφής στις Εθνικές Κατηγορίες, και με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα που συνοδεύτηκε από ένα εντυπωσιακό ρεκόρ νικών, οδήγησε τον Απόλλωνα από την Α΄ ΕΣΚΑ στη Β΄ Εθνική μετά από 22 χρόνια.
Η Διοίκηση του Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης του εύχεται καλή συνέχεια και καλή δύναμη με τον Σύλλογο που υπηρετεί τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και εύχεται οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν στο μέλλον.