Ο ΟΦΗ δεν τα πήγε καλά στο χθεσινό κρητικό ντέρμπι με τα Χανιά και υπέστη ήττα με 96-72 στο πλαίσιο της 13ης στροφής της Β΄Εθνικής.

Ωστόσο το κέρδος ήταν η συμμετοχή του νεαρού άσσου της ομάδας του Ηρακλείου, Ανδρέα Μαρτίνα, ο οποίος ρίχθηκε στο παρκέ και αυτή ήταν η παρθενική συμμετοχή του σε με την πρώτη ομάδα.

Ο ΟΦΗ έχει βάλει στόχο να «ανεβάσει» ταλαντούχα παιδιά από την ακαδημία του στην ομάδα των Ανδρών και χθες το έκανε πράξη, οπότε ήταν χαρούμενος με αυτήν την εξέλιξη και αυτό ήταν ασφαλώς το μεγάλο κέρδος, παρά την «βαριά» ήττα από τον συντοπίτη ΑΟΧ.

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης:

Μπορεί η ομάδα μας να μην τα κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της τη νέα χρονία, χάνοντας στα Χανιά από τον ΑΟΚ με 96-72 για την 13η αγωνιστική της Β’Εθνικής.

Παρόλα αυτά πέρα από πρώτο παιχνίδι για το 2022 ήταν και πρώτη συμμετοχή για τον Ανδρέα Μαρτίνα, ένα παιδί από τις ακαδημίες του ΟΦΗ που είχε για πρώτη φορά συμμετοχή σε ματς με την ανδρική ομάδα!

Για το σύλλογο μας είναι πολύ σπουδαίο παιδιά δικά μας να καταφέρνουν και να κερδίζουν την θέση τους επάξια στην ανδρική ομάδα παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια!

Tags:
ΟΦΗ