Πάνω από όλα είναι η υγεία. Μία φράση τετριμμένη, αλλά τόσο σημαντική, την οποία αντιλαμβανόμαστε μόνο αν συμβεί κάτι δυσάρεστο στη ζωή μας.

Η Καλλιόπη νόσησε με καρκίνο σε ηλικία 3.5 ετών, αλλά έδωσε τη μάχη της και βγήκε νικήτρια, δίνοντας γροθιά σε αυτήν τη νόσο που ταλαιπωρεί τους ανθρώπους. Η μικρή είναι φίλαθλος του ΟΦΗ, αλλά δεν κατοικεί στο Ηράκλειο, μένοντας στη Σητεία.

Η ομάδα ταξίδεψε ως τη Σητεία και χάρισε μία φανέλα στην Καλλιόπη, η οποία έφερε τις υπογραφές των παικτών της ομάδας του Βασίλη Ράλλη, μία ομολογουμένως όμορφη και αξιέπαινη κίνηση από τους «μελανόλευκους», που γέμισε με χαρά την μικρή νικήτρια της ζωής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ζωή ειναι αγώνας… και σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα η Καλλιόπη βγήκε νικήτρια!

Η ομάδα μας «ταξίδεψε» ως την Σητεία για να δωρήσει μια φανέλα υπογεγραμμένη απο όλους στην μαχήτρια και φίλαθλο του ΟΦΗ,Καλλιόπη!!!

Η μικρή Καλλιόπη νόσησε 3.5 χρόνων και το ξεπέρασε.Συνοδοιπόρος στο ταξίδι από την νόσηση ως την ίαση «ο Μικρός Πρίγκιπας» που βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών αλλά και των οικογενειών που μάχονται καθημερινά ενάντια στον παιδικό καρκίνο!

Tags:
ΟΦΗ