Επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν στο ΟΦΗ, με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο των Κρητικών να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα παρκέ εν όψει των αποστολών της στη Β’ Εθνική, όπου ελπίζει πως φέτος θα διανύσει αρκετά χιλιόμετρα μετά από 2 χρονιές γεμάτες κορονοϊό και λουκέτα στον ελληνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕπιστρΟΦΗ στο παρκέ με αισιοδοξία για τον ΟΦΗ

Με παλιά αλλά και με «φρέσκα» πρόσωπα, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα, ο ΟΦΗ μας πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη προπόνηση, εν όψει της προσεχούς Αγωνιστικής Περιόδου 2021-2022, με την ομάδα μας να αγωνίζεται στην Β’ Εθνική.

Παίκτες,προπονητές και μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ της ομάδας μας έδωσαν το «παρών» στην παρθενική συνάντηση του ανδρικού τμήματος του στο ανανεωμένο ΒΑΚ.

Σε ένα οικογενειακό κλίμα, ο κόουτς Ράλλης, καλωσόρισε παλιούς και νέους παίκτες μετά την παύση του περσινού πρωταθλήματος και των καλοκαιρινών διακοπών και ευχήθηκε σε όλους «Υγεία, διάθεση και δουλειά ώστε να καλυφθεί η αγωνιστική αδράνεια», ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα ψάχνει ακόμα ένα γκάρντ ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ της».