Η αθλητική δράση σε όλη την χώρα έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας του Covid-19. Στο νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής, όπου μετέχει και η Νεανική Εστία Μεγαρίδος, Πανερυθραϊκός και Μαρούσι προπορευόντουσαν πριν την διακοπή και πολύ δύσκολα θα έχαναν την άνοδο στην Α2. Ο κόουτς της ΝΕΜ, Γεώργιος Μάνταλος, με ένα ποστ του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δίδαξε ήθος συγχαίροντας τις δύο αυτές ομάδες και τους προπονητές τους (Χουχουλή και Σκαραφίγκα). Δεν παρέλειψε φυσικά να ευχηθεί και Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο ποστ του Γεώργιου Μάνταλου:

«Με δεδομένη την απόλυτη ασάφεια σχετικά με την συνέχεια ή μη του εν εξελίξει πρωταθλήματος μας (Β’ Εθνική Νότου) κ περίπου ένα μήνα μετά την διακοπή του, φρονώ ότι όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό οφείλουμε να συγχαρούμε τις δύο προπορευόμενες στην βαθμολογία ομάδες Πανερυθραϊκός B.C. & Μarousi B.C. για την προσπάθεια κ την επιτυχία τους. Οποιοσδήποτε λογικός κ δίκαιος άνθρωπος ασχολήθηκε με το πρωτάθλημα μας γνωρίζει ότι 9 αγωνιστικές πριν το τέλος, όταν κ διεκόπη το πρωτάθλημα, αυτές οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α2 αν όχι μαθηματικά τουλάχιστον στην συνείδηση όλων μας. Οπότε, λόγω της ιδιαίτερης κ μοναδικής αυτής συγκυρίας, το λιγότερο που νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια τους εμείς οι «αντίπαλοι» τους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους καλούς φίλους κ συναδέλφους coaches Δημήτρη Χουχουλή κ Γιώργο Σκαραφίγκα για την εξαιρετική δουλειά που παρουσίασαν στο φετινό πρωτάθλημα!

Καλή Ανάσταση σε όλους κ εις το επανιδείν!»